UmeLogo
   UmeNom


Informació general   Notícies, activitats   Marxa del Garraf   Articles   Contactar   

   

 Infants escaladors


Què és Infants Escaladors ?

Infants Escaladors és la branca infantil de la Secció d'Escalada i Alta Muntanya (SEAM) de la Unió Muntanyenca Eramprunyà (UME), que permet els més menuts i a les seves famílies iniciar-se en totes les activitats al voltant de l'escalada.

Quí pot participar?

Poden participar-hi tots els socis de la UME, federats amb llicència FEEC C, infants entre 3 i 14 anys que, acompanyats d'un adult de referència, vulguin iniciar-se en l'escalada.

Cóm es pot participar ?

Es pot participar a les sessions setmanals de boulder, en sessions mensuals de rocòdrom i amb les sortides periòdiques d'escalada, via ferrada i altres activitats lúdiques a la muntanya.

Perqué participar ?

La participació al grup permet als infants i a les seves famílies desenvolupar les habilitats necessàries per progressar en l'escalada, experimentar el creixement i la superació personal, potenciar la relació amb els companys i tenir una actitud respectuosa i responsable amb el medi i amb els materials amb que treballem.

Voldria més informació

Per obtenir mes informació, la podeu demanar a la secretaria de la UME o al correu electrònic petitsescaladors@gmail.com.


Activitats, notícies


 

Informació general   Notícies, activitats   Marxa del Garraf   Articles   Contactar